Овечі сири

Легенда Карпат – сир з овечого молока витримкою від 12міс.
З власної родинної овечої ферми. Сир витриманий, крихкий, твердий, має зернисту текстуру. На смак вміру солений, має гостринку, завдяки витримці відчуваються крупинки кальцію. Насичений білком та амінокислотами.

Радимо починати знайомство з овечими сирами саме з нього. Точно смакуватиме гурманам як окремий сир.

150 грамів – 210 грн

Довбуш – сир з овечого молока витримкою від 4міс. Темні краї посвідчують витримку сиру, в доповнення із ніжною кремовою текстурою.
На смак відчувається нотка пікантності поєднана із вершковим приємним ароматом топленого молока. Перед подачею краще дати сиру «подихати» 10хв, щоб розкрився повний букет аромату.

В доповнення обирайте насичені смаки червоних вин.  

150 грамів – 210 грн

Будз копчений - з овечого молока.
Витримується 20 днів в лісових погребах та підкопчується на вишневих гілочках.

З легким копченим післясмаком диму.

Сезонний сир, який виготовляється лише 3 місяці на рік. 

200 грамів – 200 грн

Бриндзя – справжня люта карпатська бриндзя з цільного овечого молока.  Ми – одні з небагатьох, хто може гордо заявити про здобуття статусу «Гуцульська овеча Бриндзя» (не просто бринза). 

Бриндзя дозріває у діжках протягом 5 місяців. Консистенція сиру зерниста, крихка, розфасована по баночках для зручності. Завдяки визріванню в розсолі, формується надзвичайний насичений солоний смак.
Термін зберігання може доходити до року при температурі +1 +3С.
Додавайте до овочів, на сніданок, до каші, баношу, начинка для пирогів, млинців – на скільки вистачить Вашої фантазії.

500грамів – 350грн