Овечі сири

Легенда Карпат – сир з овечого молока витримкою від 12міс.
З власної родинної овечої ферми. Сир витриманий, крихкий, твердий, має зернисту текстуру. На смак вміру солений, має гостринку, завдяки витримці відчуваються крупинки кальцію. Насичений білком та амінокислотами.

Радимо починати знайомство з овечими сирами саме з нього. Точно смакуватиме гурманам як окремий сир.

150 грамів – 200грн

Довбуш – сир з овечого молока витримкою від 4міс. Темні краї посвідчують витримку сиру, в доповнення із ніжною кремовою текстурою.
На смак відчувається нотка пікантності поєднана із вершковим приємним ароматом топленого молока. Перед подачею краще дати сиру «подихати» 10хв, щоб розкрився повний букет аромату.

В доповнення обирайте насичені смаки червоних вин.  

150 грамів – 180грн

Дует – поєднання козячого та овечого молока, витриманий від 10міс.
Неймовірне джерело корисних елементів, що є в козячому та овечому молоці.
Крихка текстура, витримка, натуральна скоринка, гострувато-пряний смак – це все про сир Дует. Для новачків може здатися дуже насиченим, але з часом звикаєш до цього незвичного післясмаку. В магазинах точно такого не знайдете. 

Радимо куштувати на закінчення трапези, щоб не перебивати смак інших сирів.

150 грамів – 180грн