Коров’ячі сири

Брюност – з коров’ячого молока витримкою від 3міс.

Неймовірне поєднання карамелізованого вершкового сиру з хрумкою ноткою горішків та легкою кислинкою журавлини. 

Насичений, глибокий смак, який залишає приємний післясмак та ідеально поєднується з кавою, вином чи солоною випічкою.

200 г – 270 грн


Гауда з пажитником – напівтвердий сир з коров’ячого молока витримкою від 4міс. З додаванням зернят пажитника, що надають сиру легкий горіховий післясмак.
Найкраще поєднувати із свіжими фруктами, особливо доповнює смак журавлинний соус власного виробництва. 

200 грамів – 250 грн

Гауда стара – коров’ячий сир витримкою від 24міс. Ексклюзивний сир пармезанистої крихкої текстури, із крупинками кальцію, що приємно похрустують. Смак насичений, перші нотки солодкуваті, що переходять в гостроту, післясмак солодно-солоний. Гауда витримана – моносир, створений для повільної насолоди та не потребує доповнення. 

Найкращий напій – охолоджене сухе вино, яблучні/грушеві настоянки.

150 грамів – 290 грн

Сирні коники - сир з коров'ячого молока. Ніжний, тягучий з вершковим смаком і приємною солоністю.  За традицією - мають бути в кожному Великодньому кошику.

1шт - 50 грн

Гірський Чедер – коров’ячий сир витримкою від 6міс. Твердий сир щільної текстури, насиченого жовтого відтінку. Відмінне джерело кальцію. Післясмак солонуватий з яскравим вершковим ароматом. Чедер добре плавиться, тому відмінно доповнить вашу страву.

До дегустації радимо обирати напівсолодкі вина, кріплені вина або ж будь-який вид пива. 

150 грамів – 250 грн

Гауда з трюфелем – з коров’ячого молока витримкою від 3міс. Напівтвердий сир з додаванням справжнього чорного трюфелю, текстура еластична, дуже ніжна. Яскравий аромат та багатогранний насичений післясмак трюфелю та грибів.

Трюфелі є потужними афродизіаком, які покращують емоційний стан та настрій гурманів. Найкраще поєднання із сухими винами, білим виноградом. Радимо дегустувати на завершення, адже сир має насичений аромат. 

200 грамів – 250грн


Сирна торбинка – коров’ячий сир витримкою від 4міс., підкопчений на вільхових гілочках. Сир має ніжну та водночас пружну волокнисту  текстуру.  
За кімнатної температури сир смакує краще – таким чином більш яскраво розкриваються аромати.

Дуже добре плавиться, тому радимо для приготування.

250 грамів – 330грн

Вершковий сир - м'який сир з коров'ячого молока. Вирізняється ніжною текстурою, вершковий смак з солоним або солодким настроєм

Відмінно смакує дітям на канапку.

250 грамів – 300 грн

Кавовий – сир з коров’ячого молока витриманий від 2міс.

Із додаванням свіжозмеленої кави. Смак кави  переплітається з ніжною маслянистою текстурою сиру, що утворює неперевершене поєднання. 

150 грамів – 290грн

Сирна кулька – сир з коров’ячого молока витримкою від 6міс. 

Ексклюзивний сир у вигляді кульок. Два різні смаки – з прованськими травами та ароматною паприкою. Кульки мають тверду крихку текстуру та солонуватий післясмак у поєднанні із спеціями. Точно стануть родзинкою на Вашій сирній тарілці.

Спробуйте додати шматочки сиру до улюбленого овочевого салату. Для рівноцінного поєднання смаків радимо обирати міцні напої – віскі, кальвадос, темне пиво.

1шт (75г) – 90грн

Писанка – сир з коров’ячого молока витримкою від 4 міс. 

Напівтвердий сир з натуральною їстівною скоринкою. Поєднання ніжного вершкового сиру із гостринкою по скоринці.

Справжній ексклюзив, голови омиваються вручну для утворення корисних бактерій.

150г – 250 грн

Мольфар – коров’ячий сир витримкою від 4міс..
З додаванням спецій, базиліку та прянощів. Напівм'яка текстура, що тане у роті.

150 грамів – 210 грн

Швейк  – з цільного коров'ячого молока, витримкою від 2міс. Напівтвердий сир  з дуже ніжною текстурою, проте має характерний смак. 

150 г – 250грн


Гауда з червоним перцем  – твердий сир з додаванням червоного перцю та паприки.

Смак солонуватий, пікантний, в міру гострий.

150 г – 250грн