В'ялена свинина – Сировʼялена вирізка зі свинини у спеціях. Слабосолена на смак, має дуже ніжну і соковиту текстуру та духм'яний аромат.
400г - 400грн
Зіньківська чорна ковбаса – Виготовлена з м'яса свинини та додаванням спецій за стародавньою технологією. Якої немає аналогів у світі, занесена до української енциклопедії гастрономічної спадщини України.
400грам - 350грн
Ковбаска А-ля Фует – з відбірного індичого мʼяса, сировʼялена у білій благородній плісені, добре підсушена і має мінімум спецій
270 г (+-20) - 350 грн
Ковбаса з баранини та з додаванням бринзи – Виготовлена на фермі, підкопчена ковбаска, справжній ексклюзив. Поєднання ніжного соковитого мʼяса баранини з ароматною солонуватою бринзою.
300 г - 360 грн